Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Κεγκέρογλου – Τι είπε στην «ομάδα» του

Μετά την συνάντηση του Βασίλη Κεγκέρογλου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη στην Αθήνα, ο βουλευτής του κόμματος ετοιμάζεται να δώσει επίσημο χαρακτήρα στην υποψηφιότητα του για δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το επιτελείο του Β. Κεγκέρογλου προετοιμάζει εκδήλωση, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αρκαλοχωρίου προκειμένου να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Λίγες ώρες μετά την συνάντηση Ανδρουλάκη-Κεγκέρογλου, ο δεύτερος κάλεσε στο πολιτικό του γραφείο τον βασικό «πυρήνα» των στελεχών του και τους ενημέρωσε για τις αποφάσεις του. Μάλιστα τόνισε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει γιατί διαπίστωσε πως η απόφαση Κεγκέρογλου ήταν ειλημμένη.

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής κάλεσε τα στελέχη του να παραμείνουν δίπλα στο κόμμα καθώς η επόμενη «μάχη» για το ΠΑΣΟΚ είναι σημαντική.

Στο μέτωπο του ψηφοδελτίου μετά την απόφαση Κεγκέρογλου άλλαξαν τα δεδομένα. Στο τραπέζι «πέφτουν» ονόματα που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στη σύνθεση της «πράσινης» λίστας. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Μεσσαρά, εκεί όπου εκτιμούν πως πρέπει να προκύψει υποψηφιότητα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα