Αναγόρευση του Καθηγητή Νικόλαου Απέργη σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ

Πρέπει να διαβάσετε

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε, στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας στην πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο, η τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Νικόλαου Απέργη του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στην Εφαρμοσμένη Χρηματοοικονομική και ειδικότερα στους τομείς της αλληλεπίδρασης της Μακροοικονομίας με τη Διεθνή Χρηματοοικονομική και την Τραπεζική Ανάλυση.

Στην τελετή αναγόρευσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη της Διοίκησης του Πανεπιστημίου και της πανεπιστημιακής κοινότητας. Εκ μέρους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, προσφώνησαν τον Καθηγητή Νικόλαο Απέργη και μίλησαν για το έργο του, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Αθανάσιος Μαλάμος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Καθηγητής Στυλιανός Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Αναπλ. Καθηγητής Ιωάννης Χατζηαντωνίου ενώ ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΛΜΕΠΑ Καθηγητής Χρήστος Φλώρος του επίδωσε την τιμητική πλακέτα.

Ο τιμώμενος Καθηγητής Νικόλαος Απέργης αφού ευχαρίστησε εγκάρδια την πανεπιστημιακή κοινότητα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο σύνολό της για την τιμή και την διάκρισή του, έδωσε ομιλία με θέμα: ‘Climate Change and Monetary Policy’.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα