Άλλος ένας ομαδικός τάφος εντοπίστηκε στη Συρία – Τα περισσότερα θύματα ήταν γυναίκες και παιδιά

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ομάδες πολιτικής άμυνας στη Συρία ανέσυραν την Τρίτη τα λείψανα 20 ατόμων από ομαδικό τάφο ανατολικά της πόλης Ντούμα, στα περίχωρα της Δαμασκού.

Τα περισσότερα από τα λείψανα φαίνεται να ανήκουν σε παιδιά και γυναίκες, αναφέρει το κρατικό δίκτυο, που προσθέτει ότι οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τα θύματα.

Οι ομάδες πολιτικής άμυνας δεν βρήκαν ρούχα στα θύματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι σκοτώθηκαν ενώ ήταν γυμνά, αναφέρει το Anadolu.

Από την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ τον Δεκέμβριο του 2024, έχουν ανακαλυφθεί πολυάριθμοι ομαδικοί τάφοι στη Συρία, ο μεγαλύτερος από τους οποίους βρισκόταν κοντά στη Δαμασκό.

Προηγούμενο

«Ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς και τραγουδοποιός έφυγε» - Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Σαββόπουλου

Επόμενο

Είμαι εξοργισμένη, λέει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα για τη μεταφορά της Βανδή με περιπολικό

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα