Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2025 αντιπροσωπεία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, παρέδωσε στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Νοσοκομείου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” ένα υπερσύγχρονο επιτοίχιο monitor ελέγχου διαφόρων βασικών λειτουργιών των παιδιών.
Το monitor αποτελεί δωρεά του επιχ/τία Βασιλείου Βασιλειάδη στην μνήμη των γονέων του Αικατερίνης(Καίτης) και Ευάγγελου Βασιλειάδη. Η μητέρα του υπήρξε μέλος της Διοίκησης του Δικτύου.
Παρόντες ήταν η Υποδιοικήτρια τού Νοσ/μείου κ.Καλογριδάκη Μαρίνα η προισταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής κ.Προνάκη Γεωργία, η παιδίατρος κ.Μαριδάκη Μαρία,ο Δ/ντής του Διοικητικού κ.Καμπουράκης Ιωάννης και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού.
Η πρόεδρος του Δικτύου Σκεύω Μπιζιώτη, επεσήμανε ακόμα μιά φορά την πρόθεσή μας να στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, τα Δημόσια Νοσοκομεία και το έργο ιατρών και νοσηλευτών πρός όφελος των παιδιών που ασθενούν.
Η προισταμένη της Κλινικής κ.Προνάκη,τόνισε οτι το MONITOR καθώς και η τελευταία δωρεά του Δικτύου, ενα τροχήλατο πιεσόμετρο,διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο τους. Τόσο η ίδια όσο και η Υποδιοικήτρια κα Καλογριδάκη, ευχαρίστησαν θερμά την αντιπροσωπεία του Δικτύου.