Το χάλκινο βραβείο απέσπασε το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» στον πανελλαδικό διαγωνισμό Education Leader Awards – Panorama of Best Practices in Greek Education!

Το θέμα που ανέδειξε το σχολείο είναι: «Όταν η εκπαίδευση σχεδιάζεται με φροντίδα», το οποίο επιμελήθηκε από την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Ελένη Λευκαδίτη!Η συμμετοχή του σχολείου στον φετινό διαγωνισμό ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης της εκπαιδευτικής κοινότητας να μοιραστεί τους τρόπους με τους οποίους σχεδιάζεται και υλοποιείται η εκπαιδευτική διαδικασία. Για το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο η επιλογή του θέματος αφορά την καθημερινή και συλλογική προσπάθεια με μοναδικό και κυρίαρχο στόχο την ποιοτική και αποτελεσματική εκπαίδευση.

Ο σχεδιασμός στο σχολείο πραγματοποείται με φροντίδα ώστε τα παιδιά όλων των ηλικιών να επιτύχουν την προσωπική, κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική τους ανάπτυξη! Το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο λειτουργεί και οργανώνει την καθημερινότητά του παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης με αποδοχή στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού, σεβόμενο το προφίλ του ως μαθητή και εξασφαλίζοντας ένα παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά ποιοτικό περιβάλλον.

«Αυτά τα χαρακτηριστικά ανέδειξαν το Σχολείο μας και ο φορέας Education Leader Awards επιβραβέυει σήμερα, για ακόμα μια φορά, τις επιλογές μας! Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μια ακόμα διάκριση, μετά το χρυσό βραβείο για την καινοτομία, επιβεβαιώνει ότι αυτό που επιλέγουμε να πράξουμε ως Σχολείο το πράττουμε κατάλληλα!! Στο Ζάννειο Εκπαιδευτήριο παρέχουμε σε ότι οργανώνουμε μια Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση του σχολείου.