Για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε η συναθλήτριά της Σοφία Μπεκατώρου μίλησε η Αιμιλία Τσουλφά.

«Με τη Σοφία κάναμε μαζί δύο ολυμπιακές προετοιμασίες, δηλαδή ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Είναι σχέση ζωής. Είμαστε ακόμα φίλες, βέβαια λόγω υποχρεώσεων δε βρισκόμαστε όπως τότε φυσικά που ήμασταν μαζί και στα ταξίδια και σε όλα, αλλά παραμένουμε φίλες. Πολλές φορές μπερδεύομαι και φωνάζω στο σκάφος “Σοφία”» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν την ήξερα την ιστορία, δεν το γνώριζα παρόλο που ό,τι συνέβη ήταν όταν ήμασταν μαζί συναθλήτριες. Δεν γνώριζα καθόλου και μάλιστα και εγώ σοκαρίστηκα γιατί συνειδητοποίησα ότι όλα συνέβησαν τόσο κοντά μου, αλλά δεν είχα καταλάβει καθόλου και δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί».

Απαντώντας στο ερώτημα αν δεν της κάνει εντύπωση που δεν της είπε για το περιστατικό τόνισε: «Η Σοφία θεωρώ ότι και από είπε και η ίδια δηλαδή ότι αυτός ίσως να επηρέαζε την όλη μας συνεργασία. Ίσως δεν αισθανόταν και εκείνη άνετη να το πει. Μπορεί να μοιραζόμασταν τα πάντα αλλά ίσως και η ίδια δεν ήταν έτοιμη να μιλήσει και να το διαχειριστεί γιατί ήταν σε μία ηλικία πολύ μικρή. Ανακαλώ εκείνη την περίοδο και μου είπε και σε ποιους αγώνες ήμασταν και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα το οποίο να με βάλει σε υποψίες για το οτιδήποτε. Το μόνο αργότερα μετά σκεπτόμενη ήταν ότι δεν ήθελε να έχει επαφές με την Ομοσπονδία οπότε μου είπε να αναλάβω εγώ αυτό το κομμάτι».

Πηγή: iefimerida.gr