Λεπτομέρειες από το βίντεο που έχουν στα χέρια τους ο αρχές από τη στιγμή του αιματηρού περιστατικού στις Πάνω Γούβες αποκαλύπτει το Creta24.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της ταβέρνας, φαίνονται τα δύο αδέρφια μαζί με ένα ακόμη άτομο να «πιάνονται στα χέρια» με τον 37χρονο.

Κατά της διάρκεια της άγρια συμπλοκής, ένας εκ των δύο αδερφών, ηλικίας 29 ετών, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να βγάζει όπλο το οποίο είχε μαζί του και να πυροβολεί τον 37χρονο από κοντινή απόσταση. 

Ψάχνουν το όπλο

Ο 29χρονος παραμένει ασύλληπτος, με τον δικηγόρο του, Γιώργο Κοκοσάλη, να αναφέρει πως αναμένεται να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει ακόμη βρεθεί ούτε το όπλο, με το οποίο πυροβόλησε τον 37χρονο.

Ο 27χρονος αδερφός του, συνελήφθη το πρωί σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν αφού έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Πως βρέθηκαν οι τρεις άνδρες στο σημείο

Το κίνητρο της αιματηρής συμπλοκής ψάχνουν οι αρχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 37χρονος τραυματίας και τα δύο αδέρφια είχαν διαφορές.

Μάλιστα εξετάζουν προσεκτικά το ενδεχόμενο οι δράστες να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο αλλά να αναζητούσαν το ζευγάρι, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν χθες τη νύχτα στην ταβέρνα όπου ο 37χρονος με τη 44χρονη σύζυγό του είχαν πάει για φαγητό.

Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο, με τον 29χρονο να πυροβολεί τουλάχιστον 5 φορές.

Ο 37χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα ενώ η 44χρονη στο χέρι.

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 37χρονος

Ο 37χρονος μετά την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εισήχθη στο χειρουργείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι η 44χρονη σύζυγός του, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.