Αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη: Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε

Πρέπει να διαβάσετε

Σοβαρό επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας νεαρός από το όπλο που χρησιμοποίησε αστυνομικός σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Η μέχρι στιγμής εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ είναι, ότι ο αστυνομικός επιχείρησε να αποτρέψει επεισόδιο και τότε ο νεαρός θαμώνας επιτέθηκε στον ένστολο τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στο χέρι και συγκεκριμένα στον αντίχειρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο νεαρός που είχε στην κατοχή του το μαχαίρι, βρισκόταν στο μπαρ μαζί με δύο ακόμη στενούς συγγενείς του, ηλικίας 27 και 21 ετών, όταν σημειώθηκε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έντονος διαπληκτισμός μέσα στο μπαρ, όπου εργάζεται στενό συγγενικό πρόσωπο του αστυνομικού. 

Αμέσως μετά, όλοι οι εμπλεκόμενοι βγήκαν έξω από το μπαρ, όπου ο αστυνομικός επενέβη για να αποτρέψει τα χειρότερα αλλά και να προστατέψει τον συγγενή του.

Ο 32χρονος αστυνομικός – άγνωστο πως – φέρεται να έκανε χρήση του όπλου, τραυματίζοντας τον 25χρονο νεαρό, που σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε πρώτος με μαχαίρι.

Ο τραυματίας από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στον αντίχειρα και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως έχουν συλληφθεί οι τρεις άνδρες – μεταξύ των οποίων και ο 25χρονος που είχε στην κατοχή του το μαχαίρι – αλλά και ο αστυνομικός.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε πως τόσο ο 27χρονος όσο και ο 21χρονος που βρισκόταν μαζί με τον 25χρονο τραυματία, είχαν επίσης στην κατοχή τους μαχαίρια. 

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκειμένου να πέσει φως στις άγνωστες πτυχές του αιματηρού αυτού περιστατικού που έχει σηκώσει στο πόδι την περιοχή καταγωγής του τραυματία αλλά και την αστυνομία. 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα