Μέσα σε λιγότερο από δέκα ώρες οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε δυο από τους δράστες της άγριας σφαγής του Πακιστανού στα Καμίνια και να ταυτοποιήσουν άλλους δυο ανάμεσα τους και τους μαχαιροβγάλτες.

Ο ένας μάλιστα από τους συλληφθέντες είναι μόλις 17 ετών ενω ο δεύτερος 24.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο ανήλικος παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο άγριο συμβάν, έδωσε τους συνεργούς του, ενώ οι ομάδες της ΟΠΚΕ σαρώνουν την Αττική προκείμενου να εντοπίσουν τους δυο αρχηγούς οι οποίοι εκτιμάται ότι έχουν βρει καταφύγιο στη δυτική Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι  χθες  το μεσημέρι οι δράστες, μπουκάραν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και με μαχαίρια και ρόπαλα δολοφόνησαν έναν 29χρονο και τραυμάτισαν σοβαρά έναν 25χρονο.

Η Ασφάλεια εκτιμά ότι πίσω από την άγρια σφαγή κρύβονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ομάδων της Πακιστανικής μαφίας με φόντο παράνομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο στόχαστρο έχει μπει και το μεγάλο αφεντικό που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το βίντεο της φρίκης που τράβηξε η ομάδα των Πακιστανών με τα ρόπαλα αλλά και τη μαρτυρία του τρίτου τραυματία ο οποίος είναι ελαφρά με αποτέλεσμα να δώσει πολύτιμα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: protothema.gr