Αγόρασε Rolex σε υπαίθρια αγορά με μόλις 45 ευρώ: Έμεινε άναυδος όταν έμαθε την πραγματική του αξία

Πρέπει να διαβάσετε

Ένας αγοραστής έπεσε πάνω σε ένα κρυμμένο διαμάντι σε μια υπαίθρια αγορά, ένα ρολόι Rolex αξίας 45 ευρώ που αποδείχθηκε ότι αξίζει χιλιάδες ευρώ. Αυτό που αρχικά φαινόταν να είναι ένα φθαρμένο και πιθανώς ψεύτικο ρολόι αποκάλυψε την πραγματική του αξία ως ένα αυθεντικό vintage Rolex του 1980.

Την τυχαία ανακάλυψη μοιράστηκε ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος αφηγήθηκε τη στιγμή που εντόπισε το ρολόι ανάμεσα σε μια έκθεση αντικειμένων στην υπαίθρια αγορά. Παρά τις αμφιβολίες που έτρεφε για τη γνησιότητά του, η γοητεία του vintage κομματιού αποδείχθηκε ακαταμάχητη.

«Αυτό ήταν σούπερ ατημέλητο όταν το πήρα σε μια υπαίθρια αγορά», έγραψε ο χρήστης. «Δεν μπορούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν αληθινό, αλλά για ένα ρολόι που ήταν σαφώς αρκετά παλιό, φαινόταν λίγο υπερβολικά ωραίο».

Με μια πιο προσεκτική εξέταση, πολλά βασικά χαρακτηριστικά υποδήλωναν τη γνήσια καταγωγή του ρολογιού. Η παρουσία ενός «σπάνιου μηχανισμού» τράβηξε το βλέμμα του οξυδερκούς παρατηρητή. Επιπλέον, η θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι και η στεφάνη από λευκόχρυσο 18 καρατίων ενίσχυαν περαιτέρω τις υποψίες για τη γνησιότητά του.

Παίρνοντας το ρίσκο, ο αγοραστής αποφάσισε να αγοράσει το ρολόι και να ζητήσει τη γνώμη ενός επαγγελματία ωρολογοποιού. Προς μεγάλη του ευχαρίστηση, ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι το ρολόι ήταν πράγματι ένα vintage Rolex του 1980, μια αποκάλυψη που ξεπέρασε και τις πιο τρελές προσδοκίες.

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα