Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τη δολοφονία της Κυριακής

Πρέπει να διαβάσετε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που αφορά το πειθαρχικό και ποινικό σκέλος της δολοφονίας της 29χρονης έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων ως προς τις ευθύνες των αστυνομικών, από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατους αστυνομικούς του MEGA, οι ποινικές ευθύνες εστιάζονται στο πρόσωπο του φρουρού του Α.Τ, ο οποίος δεν αντέδρασε παρά το γεγονός πως το συμβάν έγινε ακριβώς μπροστά του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη νομοθεσία μπορεί να φυλακιστεί έως και 1 χρόνο ή κάποια χρηματική ποινή, καθώς παρέλειψε να σώσει κάποιον ενώ μπορούσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είδε το μαχαίρι και δεν είχε ορατότητα, ωστόσο βιντεοληπτικό υλικό που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται πως διαψεύδει το περιστατικό.

Άγιοι Ανάργυροι: Η πρώτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία μετά την Κυριακή

Την πρώτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία δέχθηκε χθες το πρωί το τμήμα των Αγίων Αναργύρων μετά την υπόθεση της Κυριακής που συγκλόνισε τη χώρα.

Μία γυναίκα 46 ετών πήγε στο τμήμα και προχώρησε σε καταγγελία κατά του πρώην συζύγου της διότι την απείλησε τηλεφωνικά, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Η γυναίκα ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος για την παροχή υπηρεσιών αρωγής και για την δυνατότητά φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, χωρίς όμως να το επιθυμεί, καθώς και για την χορήγηση του «Panic Button», το οποίο και εγκαταστάθηκε στο κινητό της.

Σε βάρος του 45χρονου πρώην συζύγου σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Κορίνθου.

Πηγήnewsbomb.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα