Αγία Πελαγία: Αυτό είναι το κατάστημα από το οποίο έφυγαν ο Κώστας και η Ευγενία πριν «χαθούν» στην πλημμύρα

Πρέπει να διαβάσετε

Έφυγαν από το κατάστημα που είχαν πάει να καθαρίσουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο και «χάθηκαν» στα νερά του ορμητικού χειμάρρου.

Στην Αγία Πελαγία, οι κάτοικοι παραμένουν συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του 50χρονου Κώστα και της 49χρονης Ευγενίας.

Οι εικόνες από το μαγαζί του 50χρονου σοκάρουν. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι από τις λάσπες, αφού όπως μπορεί κανείς να διακρίνει τα νερά ξεπέρασαν το 1,5 μέτρο. 

«Είχαν μπει τα νερά μέσα. Το αντιλήφθηκαν και πάνω στον πανικό τους βγήκαν έξω, ήταν το αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα. Δεν εκτίμησε πιθανόν καλά τα πράγματα, για να σωθούν μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και έκλεισαν τα παράθυρα», δήλωσε χθες στην Τηλεόραση CRETA o αδερφός του 50χρονου.

Ο Γιώργος Βεργάκης, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο αδερφός του χάθηκε τόσο άδικα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και με τρεμάμενη φωνή, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

«Πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του να την αποχαιρετήσει, της ζήτησε βοήθεια, της είπε να προσέχει τα παιδιά. Πήρε και τον σύζυγο της Ευγενίας, για να του πει τι συμβαίνει. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, τα νερά είχαν αρχίσει να καλύπτουν το αυτοκίνητο. Πανικοβλήθηκε η κοπέλα επειδή δεν μπορούσε να βγει από πουθενά και η Ευγενία, άγνωστο πως βγήκε από το πορτ παγκάζ και πιθανόν την παρέσυρε το ρέμα. Αμέσως μετά, το ρέμα σήκωσε το αυτοκίνητο και το έβγαλε έξω. Τα υπόλοιπα δυστυχώς, τα ξέρουμε…» σημείωσε ο κ. Βεργάκης.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα