Αναστατωμένοι κάτοικοι της Αγίας Πελαγίας, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή νωρίς το μεσημέρι. Η φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά σε ξενοδοχείο, ενώ απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις.

Ωστόσο λόγω του «χάους» που επικρατεί στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας, με τα έργα να έχουν βαλτώσει, ήταν δύσκολη η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων στο σημείο, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, καθώς ο πρώτος κόμβος που οδηγεί στην Αγία Πελαγία είναι κλειστός!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Creta24 η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνα Καρούζου, τα πυροσβεστικά οχήματα δεν ήξεραν πως να πάνε στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά από τον δεύτερο κόμβο. Κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να πάνε στον δεύτερο κόμβο για να βοηθήσουν την πυροσβεστική να φτάσει στο σημείο.

«Μας έχουν κλείσει τελείως. Θα γίνουμε Μάτι! Δεν μπορούν να έρθουν ούτε πυροσβεστικά οχήματα ούτε ασθενοφόρα στην Αγία Πελαγία» είπε χαρακτηριστικά η κα. Καρούζου.

Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη έφτασε στο σημείο της φωτιάς με καθυστέρηση, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες.