Αφιέρωμα στη Γυναίκα – Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

Πρέπει να διαβάσετε

Συναυλία αφιερωμένη στη Γυναίκα, με τη Γιώτα Νέγκα, πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης, σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» του Ηρακλείου.

Η συναυλία, όπως ανακοινώνεται από την Περιφέρεια, έχει ελεύθερη είσοδο και προσκαλούνται όλες και όλοι στη μεγάλη γιορτή που είναι αφιερωμένη στη Γυναίκα.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης αφιερώνουμε την αποψινή συναυλία της Γιώτας Νέγκα σε όλες τις γυναίκες που έγραψαν ιστορία, που οραματίστηκαν έναν κόσμο καλύτερo, στις σημερινές αγωνίστριες, στις γυναίκες που με τη δράση τους και την επιμονή τους προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Κρήτης, τονίζοντας ότι «η σημερινή ημέρα υπενθυμίζει τους αγώνες των γυναικών για ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες. Η 8η Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στέλνει με τον πιο άμεσο τρόπο μηνύματα με μεγάλη σημασία και συμβολισμό. Το ψυχικό σθένος και η μητρική αγάπη, η ύπαρξη χαρισματικών γυναικών που αγωνίζονται, μας διδάσκει πως πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία με ισχυρούς δεσμούς».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα