Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
23.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Άφαντος για 11η ημέρα ο 59χρονος Αμερικανός – Η συγγνώμη της συντρόφου του στους κατοίκους του νησιού

Πρέπει να διαβάσετε

Άκαρπες παραμένουν για 11 ημέρα οι έρευνες στην Αμοργό για τον 59χρονο Αμερικανό Έρικ Κάλιμπετ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 11 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε η σύντροφός του, Ντέμπι Λεσέιν, σε ανάρτησή σε ομάδα του νησιού, οι έρευνες συνεχίζονται με τη συνδρομή ειδικών από την Καλιφόρνια που ασχολούνται με drones.

«Είμαι πολύ αισιόδοξη σήμερα. Νιώθω πάντα κοντά μου τον Άλμπερτ» έγραψε η κυρία Λεσέιν.

amorgos-1

Δύο ώρες νωρίτερα από αυτή την ανάρτηση, η σύντροφος του 59χρονου Αμερικάνου ζήτησε συγγνώμη για όσα είχε δηλώσει στη New York Post σχετικά με την πρόοδο των ερευνών όταν είχε κατηγορήσει για αδράνεια και αδιαφορία τις αρχές.

«Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί διαπίστωσα πως ορισμένα πράγματα που είχα πει παλαιότερα πλήγωσαν τα αισθήματα ορισμένων ανθρώπων, ειδικά στην Αμοργό. Θέλω πραγματικά να απολογηθώ σε όσους πλήγωσα με τα λόγια μου. Η οικογένεια του Άλμπερτ και εγώ δεν μπορούμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τη στήριξη που πήραμε εδώ στην Αμοργό. Εγώ προσωπικά περνάω τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου και ελπίζω να μην με κρίνετε για όσα λέω. Υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθη αλλά παρακαλώ πιστέψτε με όταν λέω ότι έχω μια αποστολή μπροστά μου, να βρω τον Άλμπερτ και να τον φέρω πίσω στο σπίτι του».

amorgos2

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα