Η AEGEAN «ταξίδεψε» τους μαθητές με τον «Μικρό Πρίγκιπα»

Πρέπει να διαβάσετε

Μαθητές Δημοτικού από όλη την Κρήτη είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου την παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Η παράσταση για τα παιδιά ανέβηκε, το πρωί της Τετάρτης, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η AEGEAN με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση των παιδιών στον πολιτισμό και σε εμπειρίες που τους γεννούν ερεθίσματα.

Έτσι η AEGEAN σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και την παιδική σκηνή «Κάρμεν Ρουγγέρη» προσέφερε τη δυνατότητα σε μαθητές Δημοτικού από όλα τα σχολεία του νησιού να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική παράσταση.

Μάλιστα η αεροπορική εταιρεία κάλυψε τόσο το κόστος της παρακολούθησης της παράστασης από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευσαν, όσο και το κόστος μεταφοράς μαθητών από σχολεία εκτός Ηρακλείου προς και από το Πολιτιστικό Κέντρο.

Τους μικρούς μαθητές καλωσόρισαν στο Πολιτιστικό Κέντρο ο αρχιμουσικός και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΠΣΚΗ Μύρωνας Μιχαηλίδης και η Corporate Responsibility Manager της AEGEAN, Μαίρη Κυριακού.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» αφηγήθηκε στους μικρούς μαθητές τα ταξίδια του στους πλανήτες, τη γνωριμία του με τη Γη, τα ζώα και τους ανθρώπους και το μοναδικό του τριαντάφυλλο. Η ιστορία-ύμνος στη φιλία αλλά και τα κοστούμια, τα σκηνικά, οι προβολές, οι χορογραφίες μάγεψαν τα παιδιά, ενώ οι εκπαιδευτικοί που τα συνόδευαν ευχήθηκαν να συνεχιστούν αντίστοιχες δράσεις.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα