Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αχλάδα Μαλεβιζίου, μετά από σοβαρό τροχαίο με τετράτροχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες.
Κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί, η «γουρούνα» εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει σε χαράδρα.
Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο επιβαίνοντες. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει η διακομιδή των τραυματιών.
Οι δύο αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας έχει υποστεί σοβαρότερα τραύματα και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, ενώ ο δεύτερος φέρει πιο ελαφρείς κακώσεις.
Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την εκτροπή του οχήματος και την πτώση στη χαράδρα.