Κουτσούμπας: “Ο λαός θα στείλει ξανά τους φασίστες στο περιθώριο”

Mήνυμα κατά του φασισμού, της ακρίβειας και της πολεμικής εμπλοκής έστειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την κινητοποίηση σωματείων και φορέων στη Νέα Ιωνία.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε σήμερα, Κυριακή (1/11) στην κινητοποίηση σωματείων και μαζικών φορέων της βορειοδυτικής Αθήνας στη Νέα Ιωνία με σύνθημα «Καμία θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους! Πολεμάμε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά!».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση από την κινητοποίηση:

«Σήμερα ο λαός της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης, του Νέου Ηρακλείου, της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στους δρόμους και στέλνει ένα αγωνιστικό μήνυμα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική του πολέμου, της πολεμικής εμπλοκής, της ακρίβειας, των αντιλαϊκών μέτρων, των μέτρων καταστολής του λαϊκού κινήματος.

Στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στους φασίστες που ξαναβγήκαν από τα λαγούμια τους και προσπαθούν να μπουν πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου, σ’ αυτούς τους εγκληματίες ναζί, που ο λαός θα τους στείλει ξανά στο περιθώριο και θα πάνε να κρυφτούν στις τρύπες τους.

Είμαστε στους δρόμους του αγώνα κάθε μέρα, κάθε ώρα. Προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο πανελλαδικό πανεργατικό συλλαλητήριο, την απεργία στις 25 του Νοέμβρη και όλες τις ενδιάμεσες στάσεις που έχει καθορίσει το μαζικό οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα.»

Προηγούμενο

Ποιες εργασίες επιδοτούνται στην Ανακαίνιση Κατοικίας - Χρηματοδότηση έως και με €36.000

Επόμενο

Αργίες 2026: Ποιες απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς - Πότε έρχεται το επόμενο τριήμερο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Ανδρουλάκης: «Η επιμονή μας να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου στη χώρα  φέρνει αποτελέσματα»

Στις δηλώσεις του Ταλ Ντίλιαν σχετικά με τη λειτουργία των συστημάτων παρακολούθησης της εταιρείας Intellexa αναφέρεται σε δήλωσή…