Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΒΟΑΚ: Μπαράζ τροχαίων στο Ηράκλειο – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Μάλιστα, σε ένα από αυτά, δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.
Το ένα μετά το άλλο τα τροχαία ατυχήματα στην άσφαλτο του Ηρακλείου το Σάββατο (24/10), με τρία περιστατικά να έχουν κινητοποιήσει ΕΚΑΒ και Τροχαία.
Μάλιστα, σε ένα από αυτά δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο ελαφρά τραυματίες στο ύψος του οικισμού Κολυβά, στην περιοχή του Γαζίου, όταν συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.
Μάλιστα, πριν από το τελευταίο περιστατικό είχαν προηγηθεί ακόμα δυο, επίσης στο Γάζι και στη Λυγαριά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και να αναλαμβάνουν τη μεταφορά τους στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).