Ηράκλειο: Οι μικροί ποδηλάτες έκλεψαν την παράσταση στα «34α Καζαντζάκεια»

Νέοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες έδωσαν σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια διοργάνωση που μετρά 34 χρόνια παρουσίας – Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στη Δαμάστα.

Φωτογραφία CRETA24
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ποδήλατα, κράνη και νεαροί αθλητές έδωσαν σήμερα, Κυριακή (18/10), μια διαφορετική εικόνα στο Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική ημέρα των «34ων Καζαντζακειων».

Η περιοχή δίπλα στα Ενετικά Τείχη μετατράπηκε σε χώρο ποδηλατικών αγώνων, με παιδιά και εφήβους να ανεβαίνουν στα ποδήλατά τους και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην άσφαλτο.

Φωτογραφία CRETA24
Φωτογραφία CRETA24

Από τις 10 το πρωί, οι νεαροί ποδηλάτες βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης, συμμετέχοντας στις διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες της διοργάνωσης, που έχει αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή θέση στον αθλητισμό της Κρήτης.

Για τους συμμετέχοντες, η σημερινή ημέρα ήταν μια ευκαιρία να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, να αναμετρηθούν με συνομηλίκους τους και να απολαύσουν το άθλημα που αγαπούν.

Φωτογραφία CRETA24
Φωτογραφία CRETA24

Από το Κομμένο Μπεντένι στη Δαμάστα

Η ποδηλατική δράση των 34ων «Καζαντζακείων» δεν ολοκληρώνεται με τους σημερινούς αγώνες.

Το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά στον Δήμο Μαλεβιζίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Ανάβαση Δαμάστας.

Η προεκκίνηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 από την πλατεία του Δημαρχείου Γαζίου, ενώ η αγωνιστική εκκίνηση θα δοθεί από τη διακλάδωση «Λιαδάκη».

Φωτογραφία CRETA24
Φωτογραφία CRETA24

Οι διαδρομές διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία, με τους μεγαλύτερους αθλητές να κατευθύνονται προς τη Δαμάστα και τους μικρότερους να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους σε μικρότερη απόσταση.

Πίσω από τη διοργάνωση βρίσκεται ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηρακλείου «ΚΑΣΤΡΟ», που συνεχίζει για 34η χρονιά έναν αθλητικό θεσμό με ιδιαίτερη έμφαση στις νεαρές ηλικίες και στην ανάπτυξη της ποδηλασίας.

Φωτογραφία CRETA24
Προηγούμενο

H πρώτη εμφάνιση του Πάπα Λέοντα ΙΔ' μετά την περιπέτεια της υγείας του: «Ένιωσα τη στήριξή σας»

Επόμενο

Ποιοι είναι οι πιο ευγενικοί τουρίστες στον κόσμο;

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα