Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 22χρονο Iνδό, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας (12/10), όταν είχε πάει για κολύμπι στην περιοχή του Τερσανά, στο Ακρωτήρι Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγο, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 22χρονου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις λιμενικές αρχές και να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα, Τρίτη (13/10), με το πρώτο φως της ημέρας, καθώς οι προσπάθειες της προηγούμενης ημέρας δεν είχαν αποδώσει αποτέλεσμα.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτης δύτης, που αναζητούσαν τον νεαρό στη θαλάσσια περιοχή του Τερσανά.
Δυστυχώς, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός.