Κακοκαιρία στην Κρήτη: Στο πένθος ο Δήμος Αγίου Βασιλείου για τον θάνατο του Φίλιππου Νικολουδάκη

Ο εκλιπών είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρινών

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Βασιλείου, κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη, εξέδωσε ομόφωνα, με την υπ’ αριθμ. 192/2026 απόφασή του, ψήφισμα για την τραγική απώλεια του Φίλιππου Νικολουδάκη του Νικολάου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 2 Οκτωβρίου 2026, κατά τη διάρκεια των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν τον Δήμο.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρινών κατά την περίοδο 1990–1994, υπηρετώντας την τοπική κοινωνία με συνέπεια και αφοσίωση. Η απώλειά του προκαλεί βαθιά θλίψη στην κοινωνία των Καρινών και στον Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Με το ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και όλων των μελών του προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η αποστολή του ψηφίσματος στην οικογένεια του Φιλίππου Νικολουδάκη και η δημοσίευσή του στον τοπικό Τύπο, ως έκφραση σεβασμού στη μνήμη και στην προσφορά του.

 

 

Προηγούμενο

Ένα ακόμη Σαββατιάτικο ραντεβού με την εθελοντική αιμοδοσία στη Λότζια

Επόμενο

Τζουζέπε Βέρντι, Ναμπούκο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα