Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ακόμα πιο έντονη κακοκαιρία μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στην Κρήτη – Τι έρχεται τα επόμενα 24ώρα και που αναμένονται περισσότερες βροχές
Ο μετεωρολόγος Μιχάλης Καρακατσάνης μίλησε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 για την πορεία της κακοκαιρίας που δεν φαίνεται να εξασθενεί
Για την πορεία της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Κρήτη μίλησε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 και στην εκπομπή των Σωτήρη Μεταξά – Κώστα Κεφαλογιάννη ο μετεωρολόγος Μιχάλης Καρακατσάνης.
Σύμφωνα με τον κ. Καρακατσάνη, αναμένεται ύφεση των φαινομένων από το βράδυ της Πέμπτης (1/10) έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά προβλέπεται νεα επιδείνωση, με σφοδρές βροχοπτώσεις, έως και το βράδυ της Κυριακής (4/10).
Οι βροχές φαίνεται ότι θα έχουν επίκεντρο τις ίδιες περιοχές, στο εσωτερικό του νησιού, στις ορεινές και ημιορεινές περιοχες, και με τα σημερινά δεδομένα ενδέχεται να είναι ακόμα πιο δυνατές.
Στην πραγματικότητα, εκτός από το νοτιανατολικό τμήμα της, όλη η υπόλοιπη Κρήτη δείχνει ότι θα επηρρεαστεί : “Μέχρι στιγμής έχουμε μια δυναμική κατηγορία. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα μιλάμε για επικίνδυνη κακοκαιρία. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, αλλά τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι θα δεχθούμε ακόμα πολύ υετό” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Καρακατσάνης.
Ακούστε εδώ όσα είπε στον ΣΚΑΙ Κρήτης 92.1 ο μετεωρολόγος: