Δίκη για τα Τέμπη: Συγκλόνισε ο πατέρας του Γεράσιμου Γεωργιάδη που παραμένει σε κώμα

Συνεχίζονται οι καταθέσεις συγγενών στη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Με τη συγκλονιστική κατάθεση του Διονύση Γεωργιάδη, πατέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, ο οποίος παραμένει σε κώμα, συνεχίστηκε η 35η δικάσιμος του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο πατέρας του μοναδικού τραυματία που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν από το ταξίδι, αλλά και όσα αντίκρισε η οικογένεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση του γιου του μετά το δυστύχημα, ο Διονύσης Γεωργιάδης μετέφερε τα λόγια των γιατρών, οι οποίοι ενημέρωσαν την οικογένεια ότι η κατάσταση του Γεράσιμου ήταν «πάρα πολύ δύσκολη», παρά το γεγονός ότι εξωτερικά δεν έφερε τραύματα.

«Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αντιμετωπίσαμε μία τρομακτική πραγματικότητα. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση, αν και εξωτερικά ο Γεράσιμος δεν είχε τραύματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Γεράσιμου αναφέρθηκε και στις ώρες πριν από την αναχώρησή του. Όπως περιέγραψε, μόλις τρεις ώρες πριν από το ταξίδι, ο γιος του είχε εκφράσει την αμφιβολία του για το αν θα έπρεπε να φύγει εκείνο το βράδυ, λέγοντας: «Μήπως να φύγω αύριο με την ξαδέρφη μου;».

Ο ίδιος, όπως κατέθεσε, του απάντησε ότι ίσως ήταν καλύτερα να ταξιδέψει εκείνο το βράδυ. Στην οικογένεια είχαν εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει με λεωφορείο, ωστόσο ο Γεράσιμος αποφάσισε τελικά, την τελευταία στιγμή, να επιβιβαστεί στο τρένο.

Η κατάθεση του Διονύση Γεωργιάδη έρχεται ενώπιον του δικαστηρίου σε μια ημέρα με ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος για τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Νωρίτερα, συγγενείς της αδικοχαμένης Ιφιγένειας Μήτσκα ανήρτησαν πανό έξω από τη δικαστική αίθουσα, ενώ η διαδικασία συνεχίστηκε με παρόντες στο εδώλιο τους δύο κατηγορουμένους, Σπύρο Πατέρα και Παύλο Κουζή.

Κατά την έναρξη της 35ης δικασίμου, το δικαστήριο διέταξε την κατάσχεση της υπηρεσιακής συσκευής του μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη και παράλληλα παρήγγειλε την υποβολή αίτησης κατάσχεσης. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε ως προς το ζήτημα της πραγματογνωμοσύνης, ενώ απέρριψε το αίτημα για την κλήση των Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Προηγούμενο

ΒΟΑΚ: Στην κυκλοφορία από σήμερα το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος

Επόμενο

Δολοφονήθηκε ο ιδιοκτήτης της βουλγαρικής ομάδας Μπότεφ Πλόβντιφ, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Στο φάσμα του αυτισμού ο 13χρονος που τον έκαψαν με τσιγάρο στο προαύλιο σχολείο – Τον κόλλησαν στον τοίχο και του πέταξαν μπάλα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας…