Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Πήρε το Super Cup ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 101-96 στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός μετά από έναν πολύ σπουδαίο τελικό κέρδισε στο τέλος τον ΠΑΟΚ ο οποίος επέστρεψε από το -21 με 101-96 στο Περιστέρι και κατέκτησε για μία ακόμα χρονιά το Stoiximan Super Cup.
Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχομένη και συνολικά κατάκτηση των Πειραιωτών που αποτελούν τους πολυνίκεις του θεσμού, ενώ για το «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν η παρθενική συμμετοχή σε τελικό.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Βεζένκοφ με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ο Φουρνιέ με 19 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ και ο Μοντέρο με 20 πόντους και 5 ασίστ.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν ο Αλεξάντερ με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Οσμάν με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Καλάθης με 11 πόντους και 6 ασίστ, ενώ ο Φόστερ είχε 18 πόντους και 5 ασίστ.