Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μια συμβολική αλλά ουσιαστική πρωτοβουλία στήριξης των οικογενειών των αστυνομικών υλοποίησε και φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Ειδικότερα, η Ένωση προσέφερε στα μέλη της που έχουν παιδιά τα οποία θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2026-2027, δωροκάρτες αξίας 50 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης».

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σε γραφική ύλη για τα πρώτα μαθητικά βήματα των παιδιών, αλλά και να προσφέρει μια μικρή οικονομική «ανάσα» στις οικογένειες των αστυνομικών.
Η Ένωση, με τη συγκεκριμένη δράση, επιδιώκει να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων της και των παιδιών τους, στηρίζοντας συμβολικά το νέο τους ξεκίνημα στο σχολείο.

«Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και χαμόγελα!», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.