Εντυπωσιακή πρεμιέρα και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Open Σιγκαπούρης για Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Λίντα Φρουβίρτοβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Σιγκαπούρης.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Το απόγευμα της Τρίτης (22/09) η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-1) της Τσέχας, Λίντα Φρουβίρτοβα, μετά από 1 ώρα και 26 λεπτά αγώνα, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στον δεύτερο γύρο στο 500άρι τουρνουά WTA!

Παρά το γεγονός πως η Μαρία ξεκίνησε με δυσκολίες το παιχνίδι, χάνοντας το πρώτο γκέιμ του αγώνα, εντούτοις, το Νο.33 της παγκόσμιας κατάταξης ανέβασε σταδιακά ρυθμούς και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με σκορ 6-4, νικώντας τα τέσσερα τελευταία γκέιμς!

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τη Σάκκαρη να βρίσκει εξαιρετικό ρυθμό και την αντίπαλό της (Νο. 177) να μην μπορεί σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει τον ρυθμό της.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια θα είναι η 31χρονη Γιαπωνέζα, Νάο Χιμπίνο (Νο.190), με τις δύο αθλήτριες να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/09) με έπαθλο την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Προηγούμενο

H επίσημη ανακοίνωση για το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Καλοκαιρινού

Επόμενο

Ρέθυμνο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Δριμίσκο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Ο «Νουρέγιεφ» των κρίκων ξανά στην κορυφή – Δείτε βίντεο με όλες τις προσπάθειες που χάρισαν τα οκτώ χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια στον Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία χθες στο Εκθεσιακό Κέντρο της Λειψίας φθάνοντας τα οκτώ χρυσά μετάλλια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής. Ο Λευτέρης Πετρούνιας…