Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους αγώνες στο Nations League: “Είναι ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε ως εθνική ομάδα”
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στο κανάλι της ΕΠΟ με αφορμή τα επικείμενα παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας, με αφορμή τα επερχόμενα παιχνίδια για την Α’ κατηγορία του Nations League.
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε το ενδιαφέρον της παρουσίας της ομάδας στην Α’ κατηγορία, όπου θα βρει απέναντι της ομάδες όπως η Γερμανία και η Ολλανδία, ενώ περιμένει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να στηρίξει την Εθνική Ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για το τι περιμένει να δει από τα επερχόμενα παιχνίδια του Nations League: “Ενδιαφέροντα παιχνίδια, είμαστε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του Nations League και είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από αυτά τα παιχνίδια, τα έξι παιχνίδια με καλές ομάδες, σίγουρα να δούμε και που βρισκόμαστε σαν εθνική ομάδα, με στόχο αν μπορούμε να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία και για την επόμενη διοργάνωση. Θεωρώ ότι οι αντίπαλοί μας, όπως η Σερβία, η Γερμανία και η Ολλανδία, είναι ομάδες σε εξαιρετικό επίπεδο και σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια”.
Για τα τέσσερα παιχνίδια σε 15 μέρες: “Είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτός ο προγραμματισμός, έτσι όπως γίνεται, πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στη συνέχεια, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις επόμενες διοργανώσεις. Δυσκολεύει πάρα πολύ τους προπονητές, γιατί ουσιαστικά δεν έχουμε περιθώρια χρόνου όσον αφορά στα παιχνίδια για να κάνουμε κάποιες ιδιαίτερες προετοιμασίες. Καταλαβαίνετε και ‘σεις ότι υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, μαζί με τα ταξίδια, που περισσότερο θα αναλώσουμε το χρόνο μας στις αναλύσεις, και όχι στην προπόνηση. Είναι κάτι που πρέπει να προσαρμοστούμε και να το αντιμετωπίσουμε, λόγω και της σοβαρότητας των παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σκεπτόμενοι ότι και αυτό μπορεί να συμβεί και τον επόμενο Σεπτέμβριο όταν θα υπάρχουν τα προκριματικά για το Euro”.
Για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας: “Πάντα αυτή η εθνική ομάδα έχει πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους, όπως είχαμε στην Αθήνα, στην Κρήτη. Χαίρομαι που θα δώσουμε τα δύο παιχνίδια με τη Γερμανία και την Ολλανδία στη Θεσσαλονίκη και είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας σε αυτά τα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια”.