Χανιά: Θρήνος για την 20χρονη Ρενάτα που «έσβησε» στο τροχαίο

Βαρύ το πένθος στα Χανιά για τον άδικο χαμό της 20χρονης, που έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/09) σε τροχαίο στη Χαλέπα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τα Χανιά για τον τραγικό χαμό της 20χρονης Ρενάτας, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/09).

Η είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους της και στην τοπική κοινωνία, που αδυνατεί να πιστέψει πως ένα νέο κορίτσι έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Η Ρενάτα δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο σπίτι της. Η διαδρομή με το μηχανάκι αποδείχθηκε μοιραία και μέσα σε λίγα λεπτά γράφτηκε μια ακόμη τραγωδία στους δρόμους των Χανίων.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην περιοχή της Χαλέπας, στο ύψος του αγάλματος του σμηναγού Ηλιάκη.

Σύμφωνα πληροφορίες, η 20χρονη οδηγούσε το μηχανάκι της όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο.

Το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε φανάρι και στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο. Η πρόσκρουση ήταν μοιραία για τη νεαρή κοπέλα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων και διασώστες του ΕΚΑΒ, όμως για την 20χρονη ήταν ήδη αργά.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία Χανίων.

Προηγούμενο

«Μου έλεγαν να κόψω την κορτιζόνη γιατί θα πάθω καρκίνο -Τελικά, μου κατέστρεψαν τα νεφρά», καταγγέλλει γυναίκα για το ιατρείο στο Κολωνάκι

Επόμενο

Τραμπ για Ιράν: «Ο πόλεμος θα τελειώσει μετά τις ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο»

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα