Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Αριστερή ομιλία; Ας τον μαζέψει κάποιος!»
Νέο...φαρμακερό σχόλιο του Νίκου Καρανίκα για τον Αλέξη Τσίπρα
Τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Νίκος Καρανίκας για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη από τη Θεσσαλονίκη. Αιχμή της κριτικής του πρώην συνεργάτη του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήταν ο χαρακτηρισμός του πρώην πρωθυπουργού για την ομιλία του ότι ήταν «η πιο αριστερή».
«Η ομιλία που δεν έθεσε 13ο και 14ο μισθό, δώρα και άδειες πως γίνεται ρε συ να είναι η πιο αριστερή ομιλία;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανίκας.
«Ας τον μαζέψει κάποιος» καταλήγει ο Νίκος Καρανίκας για τον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας, παράλληλα, πως «είναι εμφανές ότι το στενό του περιβάλλον είναι κοινωνικά και πολιτικά αναλφάβητοι και αμόρφωτοι. Αυτό είναι αρκετά προβληματικό και όπως φαίνεται τον έχουν χαζέψει στην κολακεία».
Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:
Ας του πει κάποιος ότι άλλα πρόσωπα μας χαρακτηρίζουν και δεν αυτοχαρακτηριζόμαστε. Δεν λέμε «είμαι ο καλύτερος», δεν λέμε «έκανα την πιο αριστερή μου ομιλία».
Το αν είναι καλός ή αν έκανε την καλύτερη ομιλία το λένε άλλοι και όχι εμείς οι ίδιοι.
Είναι εμφανές ότι το στενό του περιβάλλον είναι κοινωνικά και πολιτικά αναλφάβητοι και αμόρφωτοι.
Αυτό είναι αρκετά προβληματικό και όπως φαίνεται τον έχουν χαζέψει στην κολακεία.
Η ομιλία που δεν έθεσε 13ο και 14ο μισθό, δώρα και άδειες πως γίνεται ρε συ να ειναι η πιο αριστερή ομιλία;
Ας τον μαζέψει κάποιος.