Ηράκλειο: Πυρκαγιά μέσα στη νύχτα σε χωριό – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της

Intime
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Πανασσού, στον Δήμο Γόρτυνας.

Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με εννέα οχήματα να φτάνουν στο σημείο προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ομάδα της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ).

Η επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε την περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς και περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της το μέτωπο είχε τεθεί υπό έλεγχο.

Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διερευνά το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Σε αυξημένη επιφυλακή σήμερα η Κρήτη

Την ίδια ώρα, οι πυροσβεστικές και οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα, καθώς ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι και σήμερα πολύ υψηλός σε ολόκληρη την Κρήτη.

Και οι τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 4, σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Προηγούμενο

Ηράκλειο: Δύο «καραβιές» με 82 μετανάστες τα ξημερώματα – Ανάμεσά τους 14 ανήλικοι

Επόμενο

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Δύο εκρήξεις τα ξημερώματα σε καταστήματα στην Αθήνα μέσα σε μισή ώρα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα