Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στο τμήμα Κίσσαμος – Κολυμπάρι του ΒΟΑΚ, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00, με τους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Συγκεκριμένα, στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 25+500 έως και τη χ.θ. 23+000, πριν από τον κόμβο Κολυμβαρίου, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής, με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη.
Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων
Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ισχύουσες από 07/09/2026 έως την 17/09/2026, κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00, στο τμήμα Κίσσαμος – Κολυμπάρι.
Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες εργασίες στον υπό κατασκευή Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), από τη χ.θ. 25+500 έως και τη χ.θ. 23+000 του τμήματος Κίσσαμος – Κολυμπάρι (προ του κόμβου Κολυμβαρίου), με εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας με χρήση φωτεινού σηματοδότη κατά τις νυχτερινές ώρες, και ειδικότερα από την 22:00 ώρα έκαστης ημέρας έως την 06:00 της επόμενης.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.