Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Τσάμπα το Rebranding»
Το καυστικό βίντεο της ΟΝΝΕΔ για το οικονομικό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα
Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει η ΟΝΝΕΔ την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης από τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, επιχειρώντας να αναδείξει, όπως υποστηρίζει, ομοιότητες με τις προεκλογικές εξαγγελίες του παρελθόντος.
Στο πλαίσιο αυτό, η “γαλάζια” νεολαία επέλεξε να απαντήσει με ένα σύντομο βίντεο, δίνοντάς του τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τσάμπα το Rebranding».
Συγκεκριμένα, το βίντεο δημοσίευσε η ΟΝΝΕΔ το βράδυ της Πέμπτης (3/9/2026) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛ.Α.Σ. από τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει η γαλάζια νεολαία, το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. παραπέμπει στις εξαγγελίες του 2015, κάνοντας λόγο για επαναφορά υποσχέσεων που, όπως επισημαίνει, είχαν μείνει ανεκπλήρωτες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.