Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το ΠΑΣΟΚ γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 52 του χρόνια!
Oλοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την ίδρυση του Κινήματος, που για πρώτη φορά έγιναν εκτός τειχών, στην Κρήτη
Θετικό ταμείο έκανε το ΠΑΣΟΚ τη νύχτα της Πέμπτης (03/09) κατά την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την ίδρυση του Κινήματος. Εκδηλώσεις που για πρώτη φορά έγιναν εκτός Τειχών, εκεί που χτυπά η καρδιά της δημοκρατικής παράταξης, στην Κρήτη.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Μια ομιλία μεστή, ουσιαστική και με βάθος. Δεν έμεινε στα τετριμένα, στην συνθηματολογία. Και έδινε προοπτική για το μέλλον. Ο ίδιος ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ήταν καλός βλέποντας τον κόσμο από κάτω, τον παλμό που υπήρχε τη θέληση για ανατροπή.


Και οι πολίτες τον άκουγαν προσεκτικά, ήταν εκεί άνθρωποι όλων των ηλικιών, ήταν νέος κόσμος, ήταν στελέχη που επανήλθαν μετά από καιρό στο ΠΑΣΟΚ, είδαμε αυτοδιοικητικούς που καιρό πραγματικά δεν είχαν πλησιάσει σε εκδήλωση του Κινήματος. Και μετά το πέρας της ομιλίας όλοι ήθελαν να πουν ένα μπράβο, να σφίξουν το χέρι του Νίκου Ανδρουλάκη κυρίως για την επιλογή να φέρει αυτές τις επετειακές δράσεις στο Ηράκλειο.

Η επετειακή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό drone show το οποίο κάλυψε τον ουρανό του Ηρακλείου υπό τους ήχους του εμβληματικού πια Carmina Burana του Καρλ Ορφ…και φυσικά δεν έλειψε και το κρητικό γλέντι που ξεσήκωσε τον κόσμο που ήταν στην πλατεία Ελευθερίας.


