Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές αρχές του Ηρακλείου για τον εντοπισμό ενός σέρφερ, ο οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του CRETA24, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 75 ετών, ο οποίος πήγε χθες (31/08) στην περιοχή για σερφ, όπως συνήθιζε, όμως σήμερα δηλώθηκε η εξαφάνισή του στις αρμόδιες αρχές.
Στο πλαίσιο των ερευνών, έχουν ήδη εντοπιστεί προσωπικά του αντικείμενα αλλά και η σανίδα του γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για την τύχη του.
Στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιείται υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ, συμμετέχουν δύο πλωτά περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, καθώς και επιβατηγά-τουριστικά σκάφη που συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.
Παράλληλα, στην περιοχή μεταβαίνει και εναέριο μέσο της δύναμης FRONTEX, προκειμένου να ενισχύσει την επιχείρηση έρευνας.