Συγκλονιστική διάσωση στην Κολομβία: Έξι μηνών βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια

Βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης ενός βρέφους έξι μηνών και της μητέρας του μέσα από τα ερείπια πενταώροφου κτιρίου στην Κολομβία.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από την Κολομβία, όπου ένα βρέφος μόλις έξι μηνών ανασύρθηκε ζωντανό μέσα από τα χαλάσματα.

Μετά την κατάρρευση ενός πενταώροφου κτιρίου στην πόλη Κάλι, τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια το μικρό κοριτσάκι μαζί με τη μητέρα του.

Η στιγμή του απεγκλωβισμού

Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης, δείχνοντας τη στιγμή που οι διασώστες καταφέρνουν να βγάλουν το καλυμμένο με σκόνη μωρό.

Πρόκειται για εικόνες που αποτυπώνουν τις δραματικές προσπάθειες στα συντρίμμια και προκαλούν βαθιά συγκίνηση.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Προηγούμενο

«Μπλόκο» Φραγκίσκου Παρασύρη και Μανώλη Χνάρη στην αμφισβήτηση ιδιοκτησιών λόγω δασικών εκτάσεων στην Κρήτη

Επόμενο

Στο «φως» μηνύματα του Δρ. Φάουτσι για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του Covid

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα