ΟΠΕΚΕΠΕ: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις δίκες πολιτικών προσώπων

Στις 30 Οκτωβρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες εκδίκασης των υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα στο πλαίσιο της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ  οι ημερομηνίες για τις δίκες πολιτικών προσώπων

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δικαστικών διαδικασιών, πρώτη θα δικαστεί η πρώην υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα, με τη δίκη να έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί στις 27 Οκτωβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον βουλευτή Χρήστο Μπουκώρο, ενώ στις 30 Οκτωβρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη.

Ο κύκλος των συγκεκριμένων υποθέσεων συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου, οπότε έχει οριστεί η δίκη του πρώην υπουργού Κώστα Σκρέκα.

Οι υποθέσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα εξεταστούν τα στοιχεία κάθε υπόθεσης ξεχωριστά.

Οι εξελίξεις αναμένεται να παρακολουθούνται στενά, καθώς η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ παραμένει στο επίκεντρο της πολιτικής και δικαστικής επικαιρότητας.

Προηγούμενο

Κτηματολόγιο στην Κρήτη: Παράταση μέχρι 3 Σεπτεμβρίου για... αιτήσεις με πρωτόκολλο - Τι αλλάζει μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό

Επόμενο

Χιλή: 13 νεκροί από τη σφοδρή καταιγίδα – Πάνω από 60.000 άνθρωποι αποκλεισμένοι

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα