Ηράκλειο: Βίντεο – σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης από ανήλικες – Σκληρές εικόνες

Οι τρεις ανήλικες είχαν προηγουμένως επικοινωνήσει μεταξύ τους και είχαν κανονίσει να συναντηθούν, προκειμένου να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης, από συνομήλικές της στο Ηράκλειο φέρνει στο «φως» το CRETA24.

Το ανήλικο κορίτσι δέχθηκε επίθεση από τα δύο κορίτσια στην περιοχή της οδού Εφέσου, το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου.

Όπως έγραψε το CRETA24, οι τρεις ανήλικες είχαν προηγουμένως επικοινωνήσει μεταξύ τους και είχαν κανονίσει να συναντηθούν, προκειμένου να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. Ωστόσο, η συνάντηση εξελίχθηκε σε βίαιο επεισόδιο, καθώς η 15χρονη φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα από τις δύο άλλες κοπέλες. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, μια ακόμη ανήλικη φέρεται να κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρότρυνε τις δύο κοπέλες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Μετά το περιστατικό, η 15χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την παροχή ιατρικής φροντίδας, όπου εξετάστηκε και στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. Οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για το συμβάν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη μιας 14χρονης, η οποία φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση, καθώς και μιας 15χρονης που φέρεται να κατέγραψε το περιστατικό. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των γονιών τους, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Η 16χρονη που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων κατασχέθηκαν προκειμένου να εξεταστούν από τις αρχές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Προστασίας Ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση στη 15χρονη και στους γονείς της, προτίθενται να καταθέσουν οι γονείς των άλλων δύο κοριτσιών.

Οι μαθήτριες οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (20/07) στον Εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων. Τακτική δικάσιμος τους ορίστηκε στις 26 Νοεμβρίου.

 

Προηγούμενο

Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Επόμενο

Ο Aντι Μπέρναμ ορίστηκε νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα