Από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

Η Ελλάδα αποτέλεσε μία από τις έξι χώρες όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα, με τα φυσικά τοπία της Μεσσηνίας να μετατρέπονται σε σκηνικό για την κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας».

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έκανε λαμπερή πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη, με περισσότερους από 20 πρωταγωνιστές της ταινίας να δίνουν το «παρών» στο κόκκινο χαλί. Το κινηματογραφικό έπος, μέρος του οποίου γυρίστηκε στην Ελλάδα, προβάλλεται από σήμερα και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος ενσαρκώνει τον Οδυσσέα, βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του, ενώ το λαμπερό καστ της παραγωγής συγκέντρωσε τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Αντίστοιχα εντυπωσιακή ήταν και η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, όπου στην ιστορική πλατεία Τραφάλγκαρ τοποθετήθηκε ένα αντίγραφο του Δούρειου Ίππου, ως φόρος τιμής στο ομηρικό έπος που ενέπνευσε την ταινία.

Η Ελλάδα αποτέλεσε μία από τις έξι χώρες όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα, με τα φυσικά τοπία της Μεσσηνίας να μετατρέπονται σε σκηνικό για την κινηματογραφική μεταφορά της «Οδύσσειας».

Η νέα ταινία του βραβευμένου Βρετανού σκηνοθέτη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς, καθώς γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με κάμερες υψηλής ανάλυσης IMAX, ενώ ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Προηγούμενο

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα δύο μήνες μετά το ατύχημά του στο Survivor

Επόμενο

Aκόμη περισσότερα παιδιά σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς - Τι αλλάζει φέτος

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

«Αναστατώνοντας τα αρχεία: Γυναίκες που χάραξαν την Ευρωπαϊκή ιστορία» στον Πολυχώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ηρακλείου

Η πολυμεσική έκθεση αρχείων με τίτλο «Αναστατώνοντας τα αρχεία: Γυναίκες που χάραξαν την Ευρωπαϊκή ιστορία», ανοίγει τις πύλες…