Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Πάτρα: Δίχρονο κοριτσάκι εγκλωβίστηκε μέσα σε ΙΧ, έσπασαν το τζάμι για να το βγάλουν
Η άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα τον ασφαλή απεγκλωβισμό του παιδιού, το οποίο παραδόθηκε σώο και καλά στην ανακουφισμένη μητέρα του
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία όταν ενημερώθηκαν, χθες βράδυ (13/7/2026), για ένα μικρό παιδί που είχε κλειδωθεί μέσα σε αυτοκίνητο, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, οι αρχές της Πάτρας κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς η μητέρα δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό της, πιθανά γιατί είχαν «μπλοκάρει» οι κλειδαριές.
Το κοριτσάκι βρισκόταν κλειδωμένο μέσα για λίγη ώρα.
Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες. Έτσι έσπασαν με προσοχή το παράθυρο, για να μην τραυματιστεί το παιδί και το έβγαλαν σώο παραδίδοντάς το στην έντρομη μητέρα του.
Η επιχείρηση ήταν επιτυχής και το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.