Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (04/07)σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Πλάκας Λασιθίου, όπου ένας αλλοδαπός εργαζόμενος αιγυπτιακής καταγωγής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μελών συνεργείου καθαρισμού.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το anatolh.com, ο άνδρας διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, η αρχική ιατρική εκτίμηση έδειξε ότι ο τραυματίας φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στο πόδι.
Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα λάβει εξειδικευμένη νοσηλεία. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και δεύτερος Αιγύπτιος εργαζόμενος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ίδιο περιστατικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Τους δύο τραυματίες συνόδευσαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες της αιματηρής συμπλοκής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του επεισοδίου και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.