Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης και επέστρεψε σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της υγείας του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ικανοποιητική

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ευχάριστα νέα σήμερα για τον Γιώργο Μυλωνάκη ο οποίος έλαβε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλευόταν από τα τέλη Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της υγείας του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Ο κ. Μυλωνάκης είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στις 15 Απριλίου, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, και από τότε ξεκίνησε μια μακρά διαδικασία νοσηλείας και αποκατάστασης.

Αρχικά παρέμεινε στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έως τις 11 Μαΐου, οπότε και έλαβε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Στις 28 Μαΐου επέστρεψε στην Ελλάδα και μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Πλέον επέστρεψε στο σπίτι του.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο

O Καθηγητής Κωνσταντίνος-Αλκέτας Ουγγρίνης νέος Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Επόμενο

Στην τελετή μνήμης για τους 62 Μάρτυρες η Ελένη Βατσινά

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα