Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τουριστικό σκάφος ακινητοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (02/06) στην Ελούντα σε μικρή απόσταση από από την προβλήτα του λιμένα, προκαλώντας αναστάτωση στους 31 επιβάτες του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, το σκάφος παρουσίασε βλάβη. Έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι, όπου και αποβιβάστηκαν οι 31 επιβάτες του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ελούντας του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του λιμενικού σώματος:
“Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ελούντας για την ακινητοποίηση ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ-Τ/Ρ) σκάφους, ελληνικής σημαίας, λόγω μηχανικής βλάβης, σε μικρή απόσταση από την προβλήτα του λιμένα Ελούντας. Το Ε/Γ-Τ/Ρ προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι, όπου αποβιβάστηκαν οι 31 επιβάτες του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ελούντας του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.”.