Silver Alert εκδόθηκε για την εξαφάνιση του 50χρονου που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (14/08), στο Ηράκλειο.
Πρόκειται για τον Μανώλη Βλάχο, για τον οποίο όπως έγραψε το CRETA24, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες, μετά την δήλωση εξαφάνισή του, που έγινε την Κυριακή (17/05) από τον συγκάτοικό του.
Ο 50χρονος έφυγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από το σπίτι του, χωρίς να πάρει το κινητ;o του τηλέφωνο και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
‘Οπως αναφέρεται στο Silver Alert, o Εμμανουήλ Βλάχος, 50 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης, το βράδυ της 14/05/26.
Έχει μαύρα κοντά μαλλιά, ατημέλητα γένια, καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλούζα σκούρου χρώματος, μαύρη φόρμα και αθλητικά παπούτσια χρώματος ανοιχτού μπλε.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
«Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 17/05/2026 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
