Θρίλερ στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης Ελευθερίας – Είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος

Νέα δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών από τις Δαφνές Ηρακλείου - Είχε προσαχθεί και ήταν μέχρι τα ξημερώματα στην Ασφάλεια Ηρακλείου

Σε υπόθεση με ολοένα πιο βαριά και σκοτεινά χαρακτηριστικά εξελίσσεται η εξαφάνιση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη από τις Δαφνές Ηρακλείου, καθώς οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα για τον εντοπισμό της, ενώ στο μεταξύ η υπόθεση πήρε νέα ανατριχιαστική τροπή με τον εντοπισμό νεκρού του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ χθες (20/04) είχε προσαχθεί και βρισκόταν μέχρι τα ξημερώματα στην Ασφάλεια Ηρακλείου για την υπόθεση εξαφάνισης της Ελευθερίας.

Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατο του άνδρα «μιλούν» για αυτοκτονία. Εντοπίστηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα το απόγευμα (21/04) σε ένα εξωκλήσι κοντά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την ίδια στιγμή τις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης Ελευθερίας, η οποία αγνοείται από την Κυριακή 19 Απριλίου, ενώ τη Δευτέρα 20 το μήνα, είχε δικαστήριο στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η υπόθεση εξαφάνισης της 43χρονης μητέρας τριών παιδιών παίρνει πλέον νέα τροπή.

 

Προηγούμενο

Ηράκλειο: “Πληγή” για ιστορική συνοικία η παραβατικότητα

Επόμενο

Μαν. Χνάρης: «Σαφής η βούληση του ΠΑΣΟΚ να αναδείξει και να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων της Λέσβου»

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Θρίλερ για τον χαμένο πίνακα του Πόλοκ αξίας €12 εκατ. – Έφοδοι, συλλήψεις και διαμάχη του συλλέκτη με τον αστυνομικό διευθυντή της Κρήτης

Ενα θρίλερ διαρκείας βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια με πρωταγωνιστή έναν Ελληνα επιχειρηματία ο οποίος δηλώνει…