Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς κατά τη διάρκεια εργασιών υποχώρησε τοιχίο αντιστήριξης με αποτέλεσμα να «αιωρούνται» αυτοκίνητα στην άκρη δρόμου.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το emakedonia.gr κατά τη διάρκεια εργασιών για εγκατάσταση οπτικών ινών στην περιοχή των Στάβλων Παπάφη προκλήθηκε θραύση σε αγωγό της ΕΥΑΘ, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν μεγάλες ποσότητες από χώματα και να υποχωρήσει τοιχίο αντιστήριξης.
Αποτέλεσμα ήταν αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή να «αιωρούνται» στην άκρη του πρανούς, ενώ ένα από αυτά έπεσε στο κενό.
Σύλληψη του υπεύθυνου του έργου
Σε μία σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία μετά την υποχώρηση του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για τον 28χρονο, υπεύθυνο του έργου για τις οπτικές ίνες.
Εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Βίντεο και εικόνες από το σημείο

