Το «αντίο» της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας στη Λουίζα Καλοκαιρινού

Η ανακοίνωση

Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία με ανακοίνωσή της αποχαιρετά την Λουΐζα Καλοκαιρινού, που έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (18/04) σε ηλικία 94 ετών.

Η ανακοίνωση:

«H Ηράκλεια Πρωτοβουλία αποχαιρετά με ιδιαίτερη θλίψη την Λουΐζα Καλοκαιρινού, μητέρα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού.

Η Λουΐζα Καλοκαιρινού ήταν μια πραγματική αρχόντισσα του Μεγάλου μας Κάστρου, υπόδειγμα στοργικής και ταυτόχρονα δυναμικής μητέρας που άφησε το στίγμα της στην οικογένεια της, συμμετέχοντας, στηρίζοντας και εμψυχώνοντας τα μέλη της σε όλες τους τις δραστηριότητες που είχαν πάντα άξονα την κοινωνική προσφορά τη διαφύλαξη της παράδοσης και την προαγωγή του πολιτισμού στον τόπο μας.

Στεκόμαστε με σεβασμό στη μνήμη της και εκφράζομε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό, τον αδελφό του Γιώργο, καθώς και σε όλους τους οικείους της».

Προηγούμενο

Κανείς δεν θέλει τους ιπποπόταμους του Πάμπλο Εσκομπάρ: Η ευθανασία ως μόνη λύση

Επόμενο

ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση του κ. Λαζαρίδη υπογραμμίζει πόσο αδύναμος είναι ο πρωθυπουργός

Σχετικά Άρθρα