«Τα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο παραβιάζουν την εκεχειρία», λέει ο πρόεδρος του Ιράν

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιράν, οι επιθέσεις αυτές καθιστούν πλέον τις διαπραγματεύσεις χωρίς νόημα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Για παραβίαση της συμφωνίας εκεχειρίας με τις ΗΠΑ κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, αναφερόμενος στα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιράν, οι επιθέσεις αυτές καθιστούν πλέον τις διαπραγματεύσεις χωρίς νόημα. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το Ιράν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον λαό του Λιβάνου.

Οι δηλώσεις του έρχονται μετά τις σφοδρότερες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο από τότε που ξέσπασε η σύγκρουση με τη Χεζμπολάχ τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 250 άνθρωποι την Τετάρτη.

Πρόεδρος ιρανικής Βουλής: «Οι παραβιάσεις έχουν σαφές κόστος»

Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα που απέστειλε ο πρόεδρος της ιρανικής Βουλής, δηλώνοντας ότι ο Λίβανος αποτελεί βασικό μέρος της 15νθήμερης εκεχειρίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, προειδοποιώντας ότι οι παραβιάσεις θα έχουν σοβαρές συνέπειες, μετά τα εκτεταμένα ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο.

«Ο Λίβανος και ολόκληρος ο Άξονας της Αντίστασης, ως σύμμαχοι του Ιράν, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εκεχειρίας», ανέφερε ο Μοχάμαντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ σε ανάρτησή του στο X. «Οι παραβιάσεις της εκεχειρίας έχουν σαφές κόστος και θα προκαλέσουν ΙΣΧΥΡΕΣ αντιδράσεις», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο

Σε κοινωνικές δομές των Χανίων ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Επόμενο

Γκάφα του CNN: «Πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Βραζιλιάνα με 20 πλαστικές κρατήθηκε στο αεροδρόμιο επειδή δεν την αναγνώριζαν στο διαβατήριό της – «Και η τελειότητα έχει το τίμημά της»

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο, με πρωταγωνίστρια μία 35χρονη από τη Βραζιλία με «εθισμό» στις πλαστικές επεμβάσεις.…