Δέκα πέντε συλλήψεις και δύο αποφυλακίσεις έχει στο ενεργητικό του ο Σουδανός που ζώστηκε χθες (6/3) με χειροβομβίδες και απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από τη ΓΑΔΑ.
Ο άνδρας έφθασε έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να ζητά τηλέφωνο για να μιλήσει απειλώντας πως θα προκαλέσει έκρηξη.
Μάλιστα, έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στα στελέχη της αστυνομίας, το γεγονός ότι ο 48χρονος, που πλησίασε στη σκοπιά της ΓΑΔΑ λέγοντας πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, έφερε πάνω του πραγματικές , αμυντικές, χειροβομβίδες. Κρατώντας σακούλα και φορώντας σακίδιο πλάτης, ανέφερε στον αστυνομικό σκοπό ότι έχει στην κατοχή του εκρηκτικά.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Σουδανό συνέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Αττικής Θανάσης Καμπράς ενώ όπως βλέπετε στο αποκλειστικό βίντεο του CRETA24, αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ του είχε πιάσει συζήτηση δίνοντας την ευκαιρία σε δύο άλλους συναδέλφους του που πλησίασαν.
Μετά την κινητοποίηση ο 48χρονος αφοπλίστηκε και ακινητοποιήθηκε, ενώ άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που αφού έλεγξαν τα αντικείμενα που είχε στο σακίδιό του, πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη.