Τα “σημάδια” της βίας στα παιδιά – Σεμινάριο στους προπονητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Πρόκειται για ένα σεμινάριο, για τους προπονητές του συλλόγου, με θέμα την αναγνώριση παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση είτε απο το οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε στο σχολείο, είτε απο κάπου αλλού.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

O Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου, συνεχίζει τις δράσεις του με μια εκδήλωση με δυνατά μηνύματα, που συνδιοργανώνουν το Σάββατο (21/2, 10πμ-12 μμ) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο, για τους προπονητές του συλλόγου, με θέμα την αναγνώριση παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση είτε απο το οικογενειακό τους περιβάλλον, είτε στο σχολείο, είτε από κάπου αλλού.

Είναι σημαντικό, ο προπονητής, να μπορεί να διακρίνει κάποια “σημάδια” απο την συμπεριφορά του παιδιού.

Ειδικοί θα μιλήσουν για το πως  οι προπονητές πρέπει να συμπεριφερθούν και ποιοί οι τρόποι επικοινωνίας με αρμόδιους φορείς παιδικής προστασίας.

Θα γίνει προβολή σε προτζέκτορα, όλης της πληροφορίας.

Στο σεμινάριο, που θα είναι το πρώτο μιας σειράς με σχετική θεματολογία, έχουν προσκληθεί όλοι οι προπονητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Προηγούμενο

Δημοσιογράφος εμφανίστηκε μεθυσμένη σε ζωντανή μετάδοση

Επόμενο

Ξεκίνησαν οι επιστροφές αναδρομικών σε 950.000 συνταξιούχους

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Στην Ελλάδα οι 200 Έλληνες οπαδοί, μετά από ταλαιπωρία 40 ωρών – Καθηλώθηκαν στη Γεωργία, κατά την επιστροφή από το Άμπου Ντάμπι

Πήγαν στο Final Four της Euroleague, για να στηρίξουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά οι συγκεκριμένοι 200 οπαδοί των “αιωνίων” όχι…